Ny funktion - Infoga bild i inlägg

Nu finns en ny funktion, i den fullständiga redigeraren, för att enkelt infoga bilder i inlägg! - Du hittar den till vänster under textfältet. Det är en blå knapp med ett "P" på.
Observera att största bildstorleken är 640px - bredd eller höjd! Du måste därför välja storlek 640x480 (for message boards) eller mindre, när du laddar upp en bild.
Du klickar på knappen/länken och får då upp en ruta där du väljer bildstorlek, bocka även av "Allow sponsored links" - klicka på "Välj bilder" - välja en eller flera bilder på din egen dator. Voilà - bilden/bilderna är infogad!

För att du ska se knappen måste du ha JavaScript påslaget i din webbläsare.

Inför den traditionsenliga MC-paraden på långfredagen den 2

Kategoriregler

Här ska trådar och inlägg handla om körningar och träffar som regionen arrangerar samt andra regionspecifika frågor.
Trådar om körningar och träffar som är intressanta för mer än ett fåtal medlemmar i andra regioner ska i största möjliga mån även publiceras i kategorin "Träffar Rally".
Andra trådar som rör mer än bara denna region ska publiceras i andra lämpliga kategorier.

► Visa - In English
Customhasse 4816

Inför den traditionsenliga MC-paraden på långfredagen den 2

Inläggav Customhasse 4816 » tor 25 mar 2010, 10:57

För de som funderar att vara med kommer här lite info.

Kl 11 startar kortegen i Kristinehamn, och strax innan kl 12 når de Filipstad där de stannar till kl 13 då de far vidare mot Karlstad efter en behövlig fikapaus.

Kaffe, dricka och varmkorv kommer att säljas på flera ställen av Filipstads lottakår och Filipstadsföretag i samverkan för att kunna servera de över 1000 mc-förare som kommer. Bandet Laila o Heart Line Boys kommer att uppträda på scenen på stora torget från 11:30 till ca 13:00.

Länk:
BBkod:
HTML:
Dölj inläggslänk
Visa inläggslänk

Återgå till "Värmland"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst