Skriv ut

Hej alla!

Kanske läge för en förklaring till mitt avhopp som ordförande i VRS.
Det grundar sig i ett illasinnat rykte som fick spridning om att jag i Danmark på Internationella träffen skulle uttalat mig olämpligt. Ryktet gör gällande att jag skulle menat att det var rätt åt Lasse att han krockade, att man bara kan sprida något sådant är väldigt svårt att förstå.
Att jag skulle säga så om en av mina bästa vänner finns inte på kartan, jag skulle inte ens kunna säga det om min värsta ovän. Om jag skulle sagt något som kan misstolkas så grovt, hade det väl varit på sin plats att fråga vad jag menade innan man började sprida rykten.
Att vara ordförande är ett förtroendeuppdrag som förutsätter att medlemmarna har förtroende för dig som person och kan lita på dig. Om detta förtroende saknas så kan man inte verka som ledare för en förening.
Jag har pratat igenom detta med Lasse och vi var överens om det orimliga att jag skulle menat något liknande. Så Lasse och jag går vidare som vänner vilket jag tycker är skönt. Det har varit en jobbig tid att inse att det finns folk som vill en så illa att man inte ens backar för att sprida rykten.
Vår förhoppning är att lägga detta bakom oss. Vi hoppas även att de som sysslar med sådan här ryktesspridning inser vilka följder deras handlande kan få.

Rune Sandström

Lasse Lähnn