Skriv ut

Ängaträffen 2:0

Skåne, 6-8 Augusti.

Hej på er alla glada Vulcaner.

Visst har vi saknat alla underbara träffar som vi normalt matas med under ett normalt år, eller hur?

2020 blev en lyckad träff så vi kör i år men lite tidigare, nämligen 6-8 Augusti, så får vi i alla fall en chans att träffas. Har du någon kompis som inte kör Vulcan men vill hänga med dej/er, så är det helt ok.

Konceptet är synnerligen enkelt:

Ni är välkomna på fredagen den 6 Augusti från och med klockan 17:00.

På lördagen kör vi en runda på runt 10 mil i vår underbart vackra del av Skåne. Vi stannar klockan 12:00 vid något lämpligt matställe och äter.

När vi kommer tillbaka så vilar vi lite innan vi kör traditionella hojlekar (i princip frivilligt😊).

Sedan är det dags att var och en fixar sin mat (uppvärmda grillar och kallvattenvask finns) och sedan bara umgås vi i lugn och ro. På söndagen är det egenhändigt tillagad frukost innan det är dags för rivning, avstädning och hemfärd.

Vad kostar då detta? Träffavgiften är 40 kronor och det går till att täcka kostnaden för tömning av bajamajan och gasolen i grillarna. Sedan tillkommer lunchen som var och en betalar under lördagens runda.

Vill du inte vara med på träffen, men vill köra rundan på lördagen så går det givetvis utmärkt. Vi kör klockan 10:00 så kom i god tid, vi väntar inte utan kör prick 10.

Jag måste ha in anmälan dels till maten på lördagen, men även så att jag vet hur många som dyker upp, vi trots allt har ett begränsat utrymme (50-70 pers klarar vi utan problem).

Sammanfattningsvis:

Anmälan skickas till  senast den 27 juli.

I mailet vill jag veta när du/ni beräknar att anlända till träffen, eller om du/ni bara skall vara med under lördagens runda. Maten återkommer jag med när ni anmält er.

Vi ses

Lasse & Mi Lähnn

Obs: det finns ej plats för husbilar/husvagnar utan det är hoj och tält som gäller 😊