Du som är medlem i Vulcan Riders Sweden kan teckna ett förmånligt försäkringsavtal med Bilsport & MC tack vare vårt avtal med dem.

Är du intresserad kontaktar du Bilsport & MC och begär ett premieförslag. OBS! – Glöm inte att tala om att du är medlem i VRS - och ange ditt medlemsnummer!

Har du redan en försäkring hos Bilsport & MC

Kolla då så att det står att du har vår Klubbrabatt? Om det inte är noterat meddelar du Bilsport & MC att du är VRS-medlem - även om du har någon annan rabatt noterad. – Står det inget alls om rabatt så betalar du för mycket!

Många registrerade medlemmar kan ge bättre förmåner

Skade-utfallet är mycket lågt inom vår klubb, men tyvärr är det en mycket liten grupp av bolagets alla försäkrade Vulcan-hojar, som är registrerade som VRS-hoj. Troligen är det många medlemmar som inte har anmält till Bilsport & MC att de har tillhörighet VRS. Om vi blir riktigt många försäkringstagare hos Bilsport & MC kan vi utveckla vårt avtal ytterligare till förmån för bättre försäkringspremier. – Så kolla och anmäl!

Kontakta Bilsport & MC via e-post , och uppge namn och försäkringsnummer, samt att du tillhör Vulcan Riders Sweden, om du misstänker att du inte är registrerad som VRS-medlem.