Skriv ut

Pia Åström #7090

Hej på er!

Pia heter jag och är av den fina årgången -66. Född och uppvuxen i Sundsvall. Bor numera i Malmö, och arbetar på Migrationsverket.

Jag har tre barn, Frida och Lina och Andre´. Och jag är även mormor till två underbara barnbarn, Alice och Elton.

På min fritid umgås jag mycket och gärna med familj och vänner, reser gärna, och tillbringar så ofta jag kan fritiden i min stuga året runt.

Under sommaren och hojsäsongen är det min Prins, en VN 1700 Classic som får all min tid och uppmärksamhet. Det är det käraste jag har (näst efter sambo och barn o barnbarn kanske jag ska tillägga).

Det finns nog ingen känsla så härlig som att packa hojen och ge sig iväg, på kortare eller längre turer, träffa goda vänner och umgås och ta tillvara allt det fina som hojen och vännerna i VRS ger.

Jag har gärna ett aktivt hojliv året runt, både under hojsäsongen men även före och efter, det finns mycket roligt att hitta på gemensamt även under den mörkare och kallare delen av året eller hur.

Jag har varit medlem i VRS sedan 2009, DA i Sundsvall 2012-2017, RA Norrland 2017-2021 (RA Norrland uppdraget har min son Andre´ övertagit ) Invald i styrelsen vid årsmötet -21.

Ser med stor ödmjukhet och stolthet över att få representera VRS som President.

 

Ni är välkomna att höra av er till mig om ni har några frågor eller funderingar.

 

* An eagle flies because he can... A biker rides because she must ;) *

Skicka e-post till – Pia