Skriv ut

Sven-Erik Svensson #4348

Jag började köra hoj så sent som 2002, vid 45 års ålder. "50-års-kris" sa min dotter, men snarare en gammal dröm som förverkligades.

Via killen som sålde hojen lärde jag känna Skipper då de var medlemmar i samma lokala klubb. Vid ett besök på MC−dagarna 2005 så föreslog Skipper att vi skulle komma ner till Vulcan Riders camp och hälsa på. Den gemenskap och gemytlighet som fanns där gjorde att jag sa till hustrun, "Nu ska jag byta till en Vulcan-hoj" och så blev det också...

Följande vår i samband med MC-husets vårmässa så slog jag till med en VN1600 CT -06!

Jag är gift med Carina, VRS #4347 och vi har två vuxna och utflugna barn. Vi bor på Österlen närmare bestämt i huvudstaden Simrishamn. Mitt avlönade arbete är inom IT−branschen och de senaste 16 åren har jag arbetat för Region Skåne.

Som medlem i Vulcan Riders så anser jag att årets höjdpunkt är Riksträffen på Tånga Hed. Där har säkert många av er träffat på mig i samband med Rookierundan som jag är med och arrangerar. Brukar också se till att göra ett par pass i baren, på insidan, där man dessutom har chansen att träffa och prata med många VRS:are. Vi kör också mycket ut i Europa, det är ju inte så långt till kontinenten för oss som bor här nere i syd.

Ha det - vi ses!
/Svenne

Skicka e-post till Sven-Erik