Skriv ut

Pia Åström #7090

Hej på er!

Mitt namn är Pia och jag är av den utomordentliga årgången -66. Bosatt i lägenhet mycket nära centrala Sundsvall. Arbetar där sedan 2010 på ett som jag brukar säga Statligt verk.

Har välsignats med tre underbara barn, två flickor och en son födda -86 -91 och -99 Frida, Lina och Andre. Och sen är jag även mormor till en liten tös som heter Alice född -14 och en liten kille född -16 som heter Elton :)

På min fritid umgås jag mycket och gärna med mina barn och med vänner, hittar gärna på spontana tokerier, tränar, reser gärna, och tillbringar tid i min stuga så fort jag har möjlighet. Vintertid är det mest utförsåkning som gäller.

Men sen är det min älskade hoj Prins Eugen, en VN 1700 Classic som får all min tid. Det är det käraste jag har (näst efter barnen ska jag kanske tillägga). Finns nog inget som är så underbart som att vara ute med hojen, packa och ge sig iväg på olika träffar och möta alla go'a vänner. Det är vad jag lever för under sommaren och hojsäsongen. Men har gärna ett aktivt hojliv året runt, umgås med Vulcankompisar både före, under och efter säsongen. Det är väl bara underbart eller hur :)

Som RA Norrland hoppas jag på ett gott och härligt samarbete. Och att vi Vulcaner i Norrland kan med varandras draghjälp få fler Vulcanägare att hitta till oss, och bli medlemmar i detta goa gäng
- Norrland är ett stort område, så vi har mycket plats för fler :D

Inget är omöjligt och utan er DA i Norrland och övriga medlemmar så blir det ju ingenting alls. :)

Frågor o funderingar eller roliga ideer om precis allt, tveka inte att höra av dig till mig!

Så nu petar vi in en växel... åsså kör vi! :-)

* An eagle flies because he can... A biker rides because she must ;) *

 

Skicka e-post till Pia